Onze diensten

  • home
  • Onze diensten

Onze diensten

Met ons ruim aanbod aan diensten beantwoordt Atmostec al uw vragen inzake elektriciteitswerken.

Elektrische installaties

Allerlei (algemene) installaties zoals bekabeling, verlichting, netwerk, ... bij uw huis, bedrijf of industrieel terrein. Atmostec is uw aannemer voor allerlei elektriciteitswerken.

Zonnepanelen

Zonne-energie is een vorm van duurzame energie die enorm in opkomst is in de wereld. Heel eenvoudig, maar zeer doeltreffend. Wij installeren en onderhouden uw pannelen. Go for green!

Laadpalen

Een nieuwe elektrische wagen? Dan is een eigen laadpaal thuis een goed idee. Iedere paal vereist een specifieke elektrische configuratie en onze medewerkers helpen u hiermee.

Videofonie parlofonie

Installeren of renoveren van parlofonie en videoparlofonie voor ééngezinswoning, kleine en grote appartementsgebouwen met of zonder bestaande bekabeling.

Huisinstallatie

Elektriciteit komt via een netwerk van kabels en leidingen in je woning. Om deze klus op een correcte en veilige manier tot een goed einde te brengen helpen wij jou met je elektriciteitswerken.

Spoedinterventie

Wij zijn 24/7 beschikbaar voor urgente elektriciteitswerken en herstellingen. Contacteer ons indien voor al uw vragen. Wij helpen u met alle plezier.